Mentaltest för mattar!

Nu är det jullov! Och varför inte inleda det med en rejält mentaltest.

ICA Maxi!

Fredag eftermiddag!

Morgondagens glöggtillställning innehåller nämligen inte bara glögg med tillbehör. Den skall även innehålla en middag för 12 personer! Det kräver en del…

I själva butiken låg jag väl på +1 (=”nervösa tendenser” i den gamla korningen). Trots att butiken är rymlig så var det … trångt.

När jag med min tämligen fullastade kundvagn närmade mig den ljuvliga självutcheckningen for en tanke genom min hjärna: –Gud förbjude att jag får avstämning just idag.

Men jodå, naturligtvis. Nu var den där Murphy i farten. Igen!

Och inte nog med att jag fick packa upp alla varor… det strulade också. En artikel som jag lyckats scanna utan problem fick inte kassörskan in vilket resulterade i att det tog tid. Lång tid.

Där halkade jag helt plötsligt upp på en klockren +3 (=nervfast) för guuud vad tålmodig jag var.

Skärpa -1 (=obetydlig utan kvarstående aggressivitet)
Försvarslust -2 (=obetydlig)

Övriga bedömningspunkter lämnar jag därhän men jag hade nog hamnat rätt bra till både på social kamplust, jaktkamplust, dådkraft och hårdhet.

Tack och lov var det ingen exteriörbeskrivning idag. 😉

7 reaktioner på ”Mentaltest för mattar!

  1. *skrattar* Den var bra!
    Här var vi på ICA Maxi vid halv sex tiden och den var så lite folk så jag undrade nästan om klockan verkligen inte var runt 22 och innan stägning.

  2. Hahaha, vete katten om jag hade fått godkänt på den MT:n. 🙂 Maxi i värsta rusningstid, med vilda kärringar och knôiga gubbar, med ungar som skriker och varor som inte går att scanna, med folk som embarkerar sig i gångar för att ha en liten kamratträff och saker som tagit slut… Nä du, då har jag klara nervösa tendenser och STOR aggressivitet, dessutom något kvarstående, eftersom jag kan vara grinig en bra stund efteråt. 😉 Jisses, det är tur att mina hundar är mentalt stabila, med tanke på vad som finns i andra änden av ”snöret”… 😀

  3. Hrm, jag ska ge mig in på Ica Maxi på hemvägen idag. Jag lär INTE vara ensam… Egentligen borde man väl vänta till 21-tiden ikväll (de har ju öppet till 22) men nånstans får gränsen gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s