Vill bara kolla…

Sa (skrev) jag att jag gillar Spotify? 😉

Detta är det roligaste som hänt mig och min dator på länge. Äntligen har jag kommit loss ur det komersiella radioträsket och kan lyssna på musik jag gillar. Mumma!

Just nu är det Oasis som spelas. På önskelistan (Hej pappa!) står nu externa högtalare till datorn för ljudkvalitén är inte den bästa även om jag inte är sååå nördig på det området.

Tack Lena för att du släppte in mig i den ”exklusiva” Spotify-världen. 🙂

16 reaktioner på ”Vill bara kolla…

  1. Bacillen; det är lääänge sedan jag tipsade om Bloglovin’, eller Bloggkoll som det hette då. Nu behöver du ju inte längre missa några utmaningar hos mig. 🙂

  2. Vassego, det var så lite så.

    Jag köpte externa usb-högtalare till laptopen omedelbart, ljudet innan var lite väl autentiskt 60-tals-plastgrammofon-aktigt. Vi tog de billigaste som fanns på MediaMarkt, ett par hundralappar eller tre, mer finsmakare än så är jag inte.

  3. Visst är det suveränt? Glad att du och bacillen kom in i gemenskapen fast jag föll för hot om våld (och en hamburgertallrik) och gav min invite till kollegan… 😉

  4. Förresten, har du kollat om du har några invites? Jag fick plötsligt två st fast man enligt tidigare uppgifter inte skulle få några om man hade gratisversionen!

  5. Aha, det är något med musik…Har inte börjat utforska det ännu(vågar inte pgav tidsbrist), men någon dag törs även jag klicka på spoty-länken:-))

  6. Asta; länken går bara till information om VAD det är. För att kunna ”utforska” krävs antingen att du har en ”invite” eller att du betalar en månadavgift.

  7. Pernilla; om det är värt att betala pengar för det beror nog på graden av musikintresse. Hur många som betalar och hur många som kör gratis har jag ingen aning om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s