Nya älsklingskängor

Då är de nya reklamationskängorna invigda. Precis lika sköna som de gamla om än något fräschare, både invändigt och utvändigt. Egentligen vore idealet att de började läcka var nionde-tionde månad sådär, så kan man åka och hämta ett par nya. 😉 Å andra sidan vet man ju inte hur länge just den här modellen finns kvar i sortimentet men jag hoppas det blir för evigt. Så sköna är dom.

Jag får säga att skoaffären skötte det hela himla snyggt. De frågade inte ens efter kvittot vilket var tur eftersom jag inte lyckats hitta det. 😉 Det enda jag hade kunnat visa upp var kontoutdraget från banken där summan är dragen från kontot. Men de litar uppenbarligen på sina kunder. Å andra sidan har jag nog genom åren lagt X antal tusenlappar hos dom eftersom det är stans bästa skoaffär och de dessutom har ett bra sortiment av kängor och andra fritidsskor. Med andra ord har dom koll på sina stamkunder. 🙂 Och när jag frågade vad som skulle hända om de här också började läcka, eftersom jag nu inte hade något kvitto, så fick jag till svar: – Det är bara att komma in så löser vi det. De SKA inte läcka, så enkelt är det! Snyggt jobbat!

Nu väntar jag bara på att  telefonen ska komma tillbaks och att värmepumpen ska bli lagad.

2 reaktioner på ”Nya älsklingskängor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s