Spårapporter – wow liksom!

Kvällens spår till Karlsson gick väl … sådär. Det blåste rejält så jag vet inte om det stökade till det men jag tror inte det var därför. Det var nog snarare att han fortfarande var lite trött i huvudet efter alla känslostormar på lunchpromenaden. Han började kanonfint och forscerade rishögen som jag, schysst nog 😉 , gått rakt igenom ca 4 meter efter påsläppet. Hade gjort flera sådana ”fällor”, över trädstammar och annan bråte, för att han ska förstå att spår inte alltid går där det är enklast att ta sig fram. På vissa ställen där jag gått ”över” valde han dock att gå ”under” vilket i hans värld måste te sig helt naturligt. Detta kan leda till visst trassel med linan men jag lär mig väl med åren. 🙂

Idag avbröt han flera gånger för att smaska i sig av delikatessgräset som växer i skogen. Men så samlade han ihop sig igen och sög tag i spåret. Dagens glädjeämne var att han självmant markerade ALLA apporter. T o m vid ett par tillfällen när vi var rejält på avvägar och gått förbi apporten så vände han upp och drog som en liten stolle för att komma fram till den. Det känns onekligen som ett steg i rätt riktning. Även idag hade jag en riktig, lång, slutapport. Han markerade den men ställde sig sen och blängde fundersamt: – Hm, vad var det nu man skulle ha den här till? Men när jag friskat upp hans minne lite så kom han med den också. Men han stannade, det är ju huvudsaken.

För övrigt verkar det som om reklamation nr 2 gått i lås. De ringde från skoaffären och hade också konstaterat att mina kängor läckte. Ett par nya finns att hämta imorgon. 😀

En reaktion på ”Spårapporter – wow liksom!

  1. Alla goda ting är tre?! Eller inte… Bra iaf att de upptäckte felet på kängorna så du får ett par nya till sommarens eskapader…Har en kompis som fått bråka jättemkt om sina Viking-kängor, där gummit runtom släppte..De limmade och det släppte…etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s