Flest apporter när hon dör vinner, eller…?

Idag har jag ägnat ett par timmar (hittills, det blir mer) åt att förbereda för inomhussäsongen i Karlsson Arena aka pelargonförvaringen (och husvagnsprylsförvaringen). Det blir bara ett skrap på ytan, hade behövt mycket mer tid än en halv söndag, men det får duga så länge.

Någonstans mitt i alltihop fick jag för mig att inventera apportförrådet. Det kanske jag inte skulle ha gjort? (Här hade jag velat lägga in emoji i form av apa med händerna för ögonen…)

170820A

Jag är rätt säker på att det finns ytterligare ett antal ”vanliga” träapporter, både små och stora, som inte ville vara med på bild och därför har gömt sig på något logiskt (?) ställe?
Den jag troligen/förhoppningsvis aldrig mer kommer behöva (4 kg tungapport) har jag ändå lite svårt att skiljas ifrån för man vet ju aldrig…? Det jag däremot behöver är en större metallapport med fyrkantiga ändar. Den jag har köptes till Karlsson och är för liten för Maro… Det finns alltså utrymme för ytterligare shopping. 😛

Och jodå, det finns ytterligare ett antal modeller man kanske borde ha men vi avvaktar med dem ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s