Vad gör de i garderoben?!

Kvällens tänkta projekt, leta fram två försvunna underställströjor (det är ju den årstiden nu) ur ”hundgarderoben”, utmynnade i en ut-, in-, upp- och nedvändning av sagda garderob.

Än en gång konstaterade jag att jag äger orimligt många fleecetröjor (varav några turkosa). Hur många? Jag vågade inte räkna, och jag funderar fortfarande på vem som har lagt dit dem?

Jag är även ägare till orimligt många svarta T-tröjor (och några turkosa).

Jag misstänker nästan att de parar sig i garderoben, både fleecetröjorna och T-tröjorna? Eventuellt även med varandra eftersom det även finns ett antal mycket tunna fleecetröjor…? 😉

När garderoben var genomgången och det jag egentligen letade efter var återfunnet hade jag ångan uppe så då fortsatte jag med resten av ”pannrummet” och gick igenom allt utom husses saker (he he…)

Strumpförrådet är också orimligt stort märkte jag. Jag kan väl inte tänka mig att JAG har köpt alla dessa strumpor? (Till min heder ska sägas att de som inte får bo kvar faktiskt åkte i sopsäcken och INTE i påsen med ”uppletandestrumpor”.)

Slutligen kan man fråga sig hur många gamla, slitna, trasiga badlakan man behöver som hundhanddukar? Till en terrier på knappt nio kilo? 50% av dem har inte använts på många år, ens när Iza levde, och bor numera i en sopsäck. När jag ändå var igång åkte ytterligare 25% i sopsäcken.

140115BKänner mig rätt nöjd med mitt kvällsverke. En sopsäck är fylld, korgarna i garderoben går att dra ut och mer hyllutrymme i pannrummet har uppstått. Det som blev kvar är snyggt organiserat i förvaringslådor. Vad vore livet utan sådana här? Jag har snart utvecklat ett fullständigt beroende. Med lock, utan lock, utan hål i sidorna, med hål i sidorna. Möjligheterna är oändliga! 🙂

Det enda som återstår nu, förutom husses ”andel”, är Karlssons leksaksförråd men det får bli en annan kväll.

Jag ska bespara mina läsare bilder på gamla strumpor och högar med fleecetröjor. Det får bli en bild från dagens promenad istället, när solen faktiskt tittade fram litegrann. Såpass mycket sol blev det att t o m vår utelampa med skymningsrelä slocknade en stund mitt på dagen!

140115A

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s