Den gör så gott den kan

Idag har jag jobbat hemma. På förmiddagen var jag ruskigt frusen, ända in i märgen, fast jag var inomhus i normal rumstemperatur. Ett hett bad och en whisky hade suttit fint. Whisky fanns men badkar var det värre med. Istället fick det bli den traditionella lunchpromenaden. Jag klädde på mig som om det gällde en bättre polarexpedition. Det var ju -1° ute gubevars. Dessutom drabbades jag av freeze by proxy och klädde på terriern också?! Han brukar faktiskt inte ha kläder på sig vid så pass blygsamma temperaturer, åtminstone inte om han ska vara i rörelse, men eftersom jag frös så…? 😛

Efter 10 minuters pulsande i halvfrusen mossa var jag inte frusen längre. Inte ett dugg faktiskt.

Terriern frös nog inte heller nämnvärt, påklädd och i rörelse…

140114A 140114B

Den gör iaf så gott den kan, den lilla Fånen. Inga lätta förhållanden alls faktiskt, men det blir ändå något på bilderna. Ibland. Mer eller mindre suddigt. 🙂 Det är onekligen lite fascinerande att den fixar serietagningar i ungefär samma hastighet som min förra systemkamera! Kvaliten är inte jämförbar, men farten. På kameran alltså. Farten på terriern är nog ungefär densamma nu som då. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s