Blandad nytta

Idag blev det ingen sökträning. Två ekipage är lite … tunt. Jag hade därför tänkt mig att äntligen köra lite rallybana och började göra i ordning mina ”skylthållare” i morse. På grund av blandad spösnö blev det inget med det. 😦 Mina skyltar är ju inte riktigt vattentäta, för att uttrycka det försiktigt. Det är i de lägena man börjar googla på ”lamineringsmaskin” men sen sansar man sig en smula och slutar googla på ”lamineringsmaskin”.

Istället har dagen bestått av lite ditt och lite datt. Dagens promenad slog inte direkt några längdrekord. Jag skyller på iskall nordanvind och att jag för ovanlighetens skull satt på mig för lite kläder, men vi tränade iaf lite saktagående mot leksak.

Tycker ändå det är rätt ok med tanke på att vi inte tränat det sedan förra vintern (om man bortser från gårdagen)?

När vi kom hem körde vi ett uppletande på åkern. Dagens säsongsanpassade uppletandeföremål var dessa.

140112B

Det var svårt sa Karlsson. Men svårigheten låg säkert mer i den kraftiga medvinden i rutan än i konstruktionen/färgen på föremålen.

Sedan hände det något märkligt! Strax innan mörkret föll uppstod ett ljusfenomen på himlen. Har ett svagt minne av att jag sett något liknande förr, men det känns som om det är oerhört länge sedan. 😉

140112C

För övrigt har jag under dagen skuttat runt mellan att städa en hylla här, vara lite idéell framför datorn, träna några rallymoment i köket, städa en hylla där, vara lite idéell osv. Och jo, lite mer ordning har det blivit på kökshyllorna och lite har fyllts på i lådorna med det som ska till klubbens loppis i vår. En ganska bra söndag – om man bortser från inställt sök, vinterns ankomst och en del andra väderrelaterade ”åkommor” så som bil inkapslad i centimertjockt islager…

2 reaktioner på ”Blandad nytta

  1. Det har inte tinat Irene. Trots 12 timmar med motor- och kupévärmare var det i det närmaste intakt i går morse, och nu är det förstärkt med ett litet lager snö också. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s