Uncategorized

Pepparkaksarmbåge?

Förra gången jag var schäferlös (för 14 år sedan) och bakade mina skurna pepparkakor drabbades jag av pepparkaksarmbåge. Som tennisarmbåge fast tvärt om, typ. Nu har vi kört en repris på det så vi får se hur armbågen mår i morgon. Antar att schäferägandet har gett en hyfsat vältränad högerarm som mattas snabbt när schäfern inte längre finns.

Idag har jag även fått hjälp att (förhoppningsvis) rätta till inställningarna i finkameran efter utlåningen i september. Vi har inte riktigt kommit överens sedan dess, jag och kameran. Färgerna i bilderna har varit på tok för ”ilskna” för min smak. (Proffs-)fotografen jag fick hjälp av idag hittade ett par inställningar som jag inte ens visste fanns men som nu är mer rätt inställda. Lusten att fota har, pga detta, varit rätt låg under hösten men idag (innan jag fick hjälp med kameran) tog jag fram kameran och körde lite testbilder. Efter lite photoshoppande är de väl åtminstone acceptabla. Det ska bli intressant att se hur det ter sig nästa gång?

Vi provkörde också bollkastaren jag köpte i slutet av sommaren. Total förvirring rådde innan matte fick ordning på den så att bollen hamnade där både jag och terriern trodde. Vi ägnade en stund åt att tappa bort den lilla camouflagefärgade gappay-bollen också. Att jag aldrig lär mig? Men innan vi var klara var även den återfunnen. 🙂

131126A 131126C 131126D 131126E 131126F 131126G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s