Uncategorized

Lagom!

Att jag inte gillar vintern kommer väl inte som en överraskning för någon som hängt med här ett tag. Karlsson är inte heller särskilt imponerad utan tycker mest  att det är onödigt kallt om tassarna. Idag var det dock en vinterdag helt i vår smak. Mer vitt än så här behövs inte men ska man tro väderleksprognoserna så blir det ändring på det redan i natt. 😦

131120A 131120B 131120C

Under hyfsade förhållanden, och med stillastående djur, tar ju faktiskt Fånen ganska ok bilder. Att släpa med finkameran på långrunda lär nog aldrig ske, om jag inte skaffar mig en sherpa förstås. Det bästa är dock att Karlsson inte alls blir lika sur som när ha tvingas posera framför finkameran. Fast lite sur blir han ändå, ibland.

131120D

F ö kan man ju betänka det här rådet jag hittade någonstans på nätet förra veckan:

”Ljussättningen är a och o vid smartmobilsfotografering. Om du har möjlighet är det bättre att fotografera utomhus i dagsljus än inomhus på kvällen.”

Men … surprise? DET hade jag nog inte kunnat räkna ut själv. 😉 Det var väl tur att varken Karlsson eller frosten befann sig inomhus, på kvällen. 😉

Idag har min jobbdator varit på rehab och jag har jobbat hemma (med jobbsaker) på min privata dator. Det var en befrielse att som omväxling slippa mail, skype och allt annat som ”stör”. Produktiviteten har varit hög. Det kan dock bli intressant att vittja inboxen i morgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s