Uncategorized

Lek, lek, lek!

I onsdags var jag på clinic, arrangerad av VoV Pedagogik, i Lotushallen utanför Slöinge. Siv Svendsen är väl vid det här laget världsberömd i hela norden för sitt sätt att träna hund, med lek i massor! Jag hade endast bokat en åhörarplats men det var nog så intressant. 🙂

När Siv började med att vända upp och ned på sin trunk (något åt hockeytrunkhållet) och hälla ut alla (?) sina leksaker på golvet blev man först en aning matt. 🙂

130629A
Sen tänkte man (jag) ett varv till och insåg att … om man (jag) samlar ihop ALLA leksaker som nu förvaras på olika ställen så, jo… då har vi nog ungefär samma volym! Dock troligen fler till antalet eftersom vi, av förklarliga skäl, uteslutit de största men har massor av små… 😉 Karlsson hade förmodligen svimmat av chock/lycka/hysteri om jag släppt lös honom i den där högen?

Högen på bilden innehöll allt från ”hemmabyggen” till avancerade köpeleksaker. Något som de flesta av clinichundarna gick igång på rejält var en petflaska, insydd i ett luddigt överdrag med snöre. Det dyra är inte alltid det bästa. 😉

130629EDejta med maskerad petflaska.

130629DClinicens yngsta deltagare (13 veckor) med typiskt hemmabygge. 🙂

 

Nu är då frågan om man ska införskaffa ett stycke fjärrstyrd, motordriven golfvagn för att få med sig allt ut på plan eller om det räcker med en ”dramaten”? 😉

Det var i alla fall en trevlig och lärorik dag bland massor av bekanta och obekanta och nu ska vi göra vårt bästa för att ta tillvara kunskapen och inspirationen för NU blev jag definitivt inspirerad. Så inspirerad att jag byggde en leksak direkt när jag kom hem!

130629H

Om man frågar Karlsson så svarar han nog att det är världens åttonde underverk, eller åtminstone den bästa uppfinningen sedan hjulet. 🙂

130629I

En reaktion till “Lek, lek, lek!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s