Uncategorized

Cartoon midsummer

Även i år överlevde man tydligen midsommaren men förståndet hyfsat i behåll, tror jag. Vädret höll sig i skinnet så pass att vi, tillsammans med våra gäster, kunde förtära sill, jordgubbar och andra nödvändigheter utomhus i behaglig temperatur.

Familjens tonåring blev naturligtvis smått galen när jordgubbarna och glassen kom fram och är man 13 får man tydligen bete sig nästan hur som helst. 🙂

 

Vi hann även med en femkamp innan hösten kom (?). Ett brutalt väderomslag gjorde att vi så snart grillningen var över, vid en ganska sen tidpunkt, valde att flytta inomhus. Det bar emot, verkligen (DET VAR JU MIDSOMMARAFTON!), men jag blev nedröstad.

Nåja, inomhus kan man ju t ex ägna sig åt musik-quiz(er), hångla med hundar och att stoppa i sig allehanda onyttigheter fram till en bit efter midnatt i alla fall.

130622A

130622B

130622D

Exakt vilken komponent som bidrog till nattens mycket märkliga drömmar är oklart men helt klart är att man är en aning sliten idag. Dock inte mer än att de övernattande gästerna kunde bjudas på improviserad brunsch innan de lämnade oss och hundarna andades ut.

130622C

De är f ö också slitna efter allt ståhej och när jag började byta om för promenad gäspade Karlsson bara stort istället för att förvandlas till ett vanvårdat marsvin på speed. Nåja, promenad blev det men +13°, blåst och regn på tvären känns onekligen extremt mycket höst. Nog för att det ”vänder” på midsommar men så snabbt…?! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s