Jag har en plan!

Angående förra inlägget vill jag bara säga; räkna inte ut oss – än! Jag har en (till) idé angående söket som ska testas av, så det så. Mer säger/skriver jag inte nu, men det ska bli spännande. 🙂

Innan jag fotade terrier i rimfrost i lördags tog jag en tur runt huset och fotade trädgård (och ogräs) i rimfrost. Det ÄR svårt att hålla avtryckarfingret i styr när allt är klätt i rimfrost. Jag passade även på att testa av ett annat objektiv och lite ”nya” inställningar på kameran. Eller … de har naturligtvis alltid funnits där, men jag har varit dålig på att använda dem.

Det här var vad det blev. Kanske inte riktigt vad jag tänkt mig, men jag försöker intala mig att oskärpa också har en viss charm. Och att jag måste blir bättre på kamerans inställningar. So be it! 😉

130206A

130206B

130206C130206D

130206E

130206F

130206G

130206H

130206I130206J

130206K

 

 

6 reaktioner på ”Jag har en plan!

  1. Vilka häftiga bilder! Det var ju inte lite rimfrost ni har… och man får ändå medge att så här är det väldigt vackert med vinter. Även om man börjar längta efter vår.

    • Nu är all rimfrosten täckt av snö. Mycket onödigt. Och hur vackert det än är så har jag längtat efter vår sen ungefär oktober. Men snart är vi där. 🙂

  2. Det där låter bra! På’t igen. Och jag känner igen det där med att ”jag måste bli bättre på kamerans inställningar”… Jag kör i princip bara 3 lägen känns det som – fullautomatik, närbilder och ”sport”. Det sistnämnda är bra för hundar i rörelse t.ex. på agilitybanan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s