Uncategorized

Julkort

Julkort_IzaKarlsson_2012_bl

Första året jag var tvåhundsägare så skulle naturligtvis båda hundarna vara med på julkortet. Då hade jag tillgång till proffsfotograf, studio och studioljus. Det blev en inte helt okomplicerad historia som kan ses här om man inte redan gjort det, vilket man troligen har eftersom jag länkar dit varje jul. 😉

Efter det har jag nöjt mig med en hund och då har valet fallit på den hyfsat uppfostrade och lydiga fyrbeningen, dvs den mindre av dem. Eftersom jag aldrig har haft assistent utan fått rådda fotningen själv har det inte funnits alternativ. I år erbjöd sig husse att hjälpa till om Iza fick vara med, så det fick hon. Min vision uppfylldes väl inte helt kan man säga (om man vill vara snäll), men det är två hundar på kortet, det är snö och … tja, det fick väl duga?

Här var det -3 och duggregnade när vi gick upp för ett par timmar sen. Just nu känns det som om den här julen kan bli en repris på den förra, dvs jag och hundarna ensamma hemma framför TV:n på kvällen och en husse som är ute och jobbar, vilket han även gör just nu. Men … det är en stund kvar till kvällen så vi får se hur det utvecklas.

Till alla andra; ha en bra jul och kör försiktigt om ni måste åka någonstans!

2 reaktioner till “Julkort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s