En fotomodells lön

Idag kom den; julsäcken från Animail som vi vann i fototävlingen förra veckan. Om vi skulle uttrycka det milt så … behöver jag nog inte köpa något julgodis till hundarna? Julklapparna är redan köpta men nu får det väl bli dubbelt upp antar jag?

Det vore ju dessutom himla fiffigt om han förstod att detta var gaget för fotosejouren för ett par veckor sedan och därmed blev något mer positivt inställd till framtida fotomodellande, men jag tvivlar… 🙂

Karlsson ber även att få meddela att det krävdes ett nästan ohundligt mått av självbehärskning, impulskontroll och ordförståelse för att posera för den här bilden, som dessutom skulle tas utan blixt, i ett ganska dåligt befintligt ljus enligt mattes bisarra idéer. Men han gjorde så gott han kunde. 🙂

121219A

4 reaktioner på ”En fotomodells lön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s