Uncategorized

…och BTW!

Höll på att glömma; jag vann ju, i Hundsportensinsamlingtillmusikhjälpen-lotteriet! En timmes brukslydnad med min klubb- och träningskompis, tillika farbros Bosses matte. Eftersom hon hoppades på att ingen skulle vilja ”ha” henne så var jag ju bara tvungen att önska henne för ett av mina bidrag och det gav ju utdelning. Jag hade visst några konkurrenter också. Har dock utlovat anstånd med uttagandet av vinsten tills temperatur och väder är av något ”tjänligare” slag, men hon ska få jobba av den där timmen – förr eller senare. 😉

Nu borde jag göra en massa saker, mer eller mindre julrelaterade. Men eftersom jag har svårt för att bestämma mig för exakt var jag ska börja så funderar jag på att gå ut i min lilla lokal och träna terrier. Det verkar väl rationellt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s