Uncategorized

Finskor!

När man har risiga höfter och fotvalven var slut på lager den dagen man tillverkades så förflyttar man sig inte många meter frivilligt utan rejäla skor på fötterna. Framför allt bör det vara skor där man kan placera sina skräddarsydda skoinlägg utan problem. Dagarna med käcka sommarsandaler och högklackat är definitivt ett minne blott. 🙂

Nej, nu är det ungefär detta som motsvarar beskrivningen ”finsko”. Dvs något som är rejält, fotriktigt, stadigt, vattentätt och … i fin färg. 🙂 Jag är innehavare av ett par sammalika i svart som börjar se rätt medfarna ut. När jag på SM kom på en klubbkompis med att vara innehavare av ett par sådana här – mörkt turkosa! – kunde jag inte hålla mig.

Sent i torsdags kväll beställdes de från England. Inklusive frakt några hundralappar billigare än i Sverige?! Den här färgen har jag heller aldrig sett här.

Idag kom de i brevlådan!

Vi verkar nämligen ha utrustats med en synnerligen begåvad lantbrevbärerska. Hon (ja, det var i alla fall en hon senast jag såg henne) hade nämligen öppnat hämtningsluckan på veckobrevlådan (som ibland står olåst när vi är hemma) och knölat in paketet där. Det var nog så krångligt att få ut det, men jag lyckades. Så sparade jag en resa till ICA också. 🙂

Som sagt; finskor som de ser ut idag!

9 reaktioner till “Finskor!”

  1. Jag har också beställt skor från Wiggle och fascinerats över att det är billigare att beställa från England än att köpa i Sverige! Vi har inte ens lantbrevbärare men uppenbarligen en lika kreativ postutdelare, för leveransen gick till på samma sätt…
    Snygga är de!!

  2. Om de är billigare där än här i Sverige vill jag nog inte veta vad de kostar i Sverige. 😮

    Men men, ska man va på topp, så kostar det. 😉

    Fina var de i alla fall.

    1. Ja Agnetha, det kostar att ligga på topp. Det kostar också att vara felkonstruerad. Ingen önskar mer än jag att jag kunde klara mig med billiga skor och utan svindyra, specialgjorda inlägg men om alternativet är värk (som jag ändå inte kommer undan helt) så väljer jag att lägga pengar på dyra/bra skor som håller länge och är bra för min kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s