Uncategorized

Den fullständigt omöjliga kärleken…

Karlsson är kär.

I sin, sedan 10 år tillbaks, kastrerade storasyster!

Sedan Karlsson kom in i huset har jag ju blivit varse att hon nog, trots kastreringen, har någon form av hormonella svängningar för periodvis har Karlsson varit mer intresserad än vanligt. Dock har det nog aldrig varit så här intensivt?

Står hon upp så trycker han gärna in hela huvudet under svansen på henne och filosoferar över livet och kärleken, med glasartad blick. Iza tar det med ro. Det vore ju praktiskt om hon kunde ryta till åt honom men hennes värsta vapen är att – sätta sig ner…?

När hon ligger så försöker han para sig. Med hennes skulderblad!

Han ser totalt förvirrad ut, vilket han bevisligen också är, åtminstone i den här frågan. 🙂 Han verkar inte veta varför han gör som han gör, och han är vid det här laget väl medveten om att det inte är något önskvärt beteende så det räcker med en blick från mig så slutar han, men är sen där nästan lika snabbt igen.

Han har dock inte kommit så långt att han plockat ut snoppen ur fodralet än, och vi hoppas väl alla att den stannar där.

Jag tycker nog lite synd om honom, trots allt. Emellanåt kommer han och tittar uppgivet på mig och ser ut att be om hjälp. Exakt med vad är oklart. 🙂 Han kanske borde få en lektion i det här med blommor & bin? Eller inte…

Och undrar man över anledningen till att Iza har tratt så kommer den här.

 

Hon är för tillfället utrustad med kommunens löjligaste svans. Ett litet sår (hudirritation?) på svansen ledde till att jag var tvungen att raka ett rätt stort område för att se var det tog stopp, och eftersom hon inte kunde ge f…n i att slicka på det så… Sen har väl tratten tveksam effekt för om hon verkligen vill så når hon ändå. Dock ser det nu fint och torrt ut och hon verkar inte bry sig, men tratten får sitta på ett par dagar till, för säkerhets skull.

8 reaktioner till “Den fullständigt omöjliga kärleken…”

  1. Haha! Perry har en liknande kärlek till den åtta år äldre och kastrerade Bacillen. Funkar sådär… Baci är emellanåt mycket irriterad och förolämpad medan valpen mest ser yr och kär ut 😀

    1. Bacillen och Iza kanske ska bilda en stödgrupp? Så kan Perry och Karlsson ha en annan stödgrupp?

  2. Det händer att våra okastrerade hanar drabbas av akut kärlek till den i flocken kastrerade herren… Jag TROR att jag har hittat ett samband med när det är vissa tikar i grannskapet som löper?!

    1. Tror tyvärr inte jag kan skylla på det eftersom vi inte har några tikar i grannskapet. Alla grannar som har hund har hanar… Dock är det väl så att det kan bli kvar någon liten bit av livmoderna vid kastrering och att detta då kan leda till vissa hormonsvängningar…

    1. Ha ha… ja antagligen, men å andra sidan är jag rätt tacksam att han inte fattat mer av egen kraft. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s