Uncategorized

Habegäret är det inget fel på!

Han förser sig – den lille! Och när han tappade den ena så att syrran snodde den satte han sig i mitt knä och försökte se ointresserad ut (läs: surade) ända tills hon tappade taget. Då blev det ett panterhopp för att fånga den. 🙂

Gårdagskvällen tillbringades på Kinds BK med klubbtidningsfix och lägermöte. 50% av lägerkommittén kom, vilket innebar att vi var två personer… Känns ju spännande det här? En mycket rutinerad och en mycket orutinerad (jag).

Lite hundträning hann jag med också, och kom till insikt om att det kanske är dags att rosta av lydnadsklass III-momenten eftersom jag ska tävla i den klassen om en dryg månad på Årets Border, om inte förr. Men förr hinns nog inte med inser jag när jag tittar i kalendern och hittar en (som i 1) obokad helg innan semestern, och det är nästa helg… Suck! Det mesta är självvalt och roligt så jag ska väl egentligen inte klaga men det känns ändå lite övermäktigt eftersom allt innebär resor på mellan 12 och 45 mil, på ett ungefär. Allt är inte spikat än, men reservationerna är ändå gjorda i kalendern.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s