Uncategorized

Någon form av rekord?

Igår föreslog husse att vi skulle åka och kolla på TV-fåtöljer. Han hade engagerat sin extrachaufför enkom i detta syfte. (Inte för att kolla fåtöljer alltså, utan för att sköta vägunderhållet vid behov.) Eftersom jag i mellandagarna provsuttit större delen av Borås fåtöljutbud, utan att hitta en enda jag gillade riktigt (ja, jag är kräsen), så var förhoppningarna lågt ställda. Att vi skulle hitta något som vi båda tyckte var bra kändes inte troligt.

Klockan 16 åkte vi hemifrån och började med att byta en burk felköpt färg mot två rätta burkar. Sen åkte vi och bytte en golvövergångslist mot en annan golvövergångslist (rätt lång väntetid innan vi fick den assistans som krävdes). Därefter blev det möbelbutiken och – HEUREKA (ja, det är tydligen mitt nya favoritord?) så tyckte vi båda att fåtöljen (med fotpall) husse spanat in i en annons var jätteskön. Till råga på allt var den tillfälligt nedsatt med 2000:-! Nåja, det är väl åtta veckors leveranstid tänkte jag. Men icke – leverans på måndag! OK, det har vi ju inte sett än men mannen i butiken lät rätt övertygande. Den enda som kan ha invändningar mot affären är nog Karlsson eftersom fotpallen är betydligt mindre än min tidigare. Han får nog problem att ligga där samtidigt som jag har mina fötter där.

Eftersom vi hade tid över drog vi iväg och köpte ett väggfäste till TV:n (också rätt lång väntetid på erforderlig handledning) och sen … ICA.

Nu är det bara mattor och gardiner som fattas. Jag har dock spanat in båda delarna på nätet men vågar inte beställa förrän vi fått möblerna på plats och sett hur det blir.

17.54 satte vi oss i bilen för att åka hem! Känns som en väl spenderad eftermiddag. Synd bara att jag glömde köpa trisslotten för det hade nog blivit storvinst en dag som denna. 🙂

Under tiden vi var på rymmen hann det dock utbryta snöstorm vilket onekligen känns aningen onödigt…

5 reaktioner till “Någon form av rekord?”

  1. *gilla*
    Jag grunnar rätt mycket på om och hur det eventuellt går att göra något åt möbleringen av vårt vardagsrum. Helst på ett sätt som minskar tillgången för hundarna att stå i fönstret mot gatan och skälla på allt och alla som går förbi. (Jo, jag har haft en del utvecklingssamtal om detta med dem, men när katten är borta misstänker jag att råttorna dansar på bordet rätt kraftigt…)

    1. Du får väl bjuda hem min frisör. Han är jättebra när man vill brainstorma inredning har jag märkt. 😉 Men allvarligt talat; att bara få någon annans ögon på det kan hjälpa mycket. Helst någon som inte sett möbleringen allt för mycket.

      Vad det gäller hundarna är väl utvändig persienn ett alternativ? 😉 Eller platsbyggd bokhylla framför fönstret. Eller att helt enkelt stänga dörren till rummet som vi alltid gör när vi inte är hemma. Karlsson är ju också rätt förtjust i att kolla utsikten om man säger så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s