5 reaktioner på ”Kan man göra annat…

  1. Och jag insåg precis i detta nu att vi har passerat halva januari och jag har inte köpt en endaste liten tulpan ännu (det var nära i tisdags men det skjuter som bekant ingen hare). 😦 Bot och bättring får det bli. Och jag känner igen det där med avsaknaden av väggar… Funderade på att beställa en hyfsat stor, eller i alla fall halvstor, collagetavla med våra hundar – men insåg att det finns ingenstans att hänga den. Får nog bli en digital fotoram istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s