Tigerjaktskalas!

Idag har det varit fullt upp, men hundträning har inte stått på schemat tyvärr. Karlsson började dock dagen med att vara väldigt uppspelt och förväntansfull. Det är inte utrett om det var för att det var hans födelsedag och att han såg fram emot kalaset, eller om han helt enkelt förväntade sig ännu en dag i sökskogen?

I förmiddags kom vår multipurpose-hantverkare (snickeri/plattsättning/el/rörmokeri) för att fixa lite i köket. Sätta kakel, byta bänkskiva och byta diskbänk var tanken och så blev det. Nu återstår endast fogning och det ska ske i morgon när fixet härdat. Det blir nog bra när det blir klart men just nu är vårt lilla hus rätt rörigt.

Karlsson har passat på att fylla år också, hela sex stycken! Det är inte klokt vad fort åren går när man har roligt? Det har han och Iza firat mestadels genom att vara instängda i vardagsrummet eftersom de inte är riktigt kompatibla med hantverkare och verktyg. De trivs alldeles utmärkt i den miljön men det är frågan hur mycket som blir gjort när det står 1,5 hund i vägen, konstant. På eftermiddagen blev det dock kalas med tårta och presentutdelning. Tårtan slank ner snabbt (så snabbt att Izas tårtätande inte ens hann fastna på bild!) och tigerpresenten lever faktiskt än. Den låter (än så länge) olika beroende på var fullbetten hamnar och han var djupt fascinerad när han provade sig fram. Eftersom jag inte hade uppsikt över dem fick jag, tillfälligt, ta den roliga tigern i beslag men han ska få fortsätta döda den om en stund. 🙂

Som en bonuspresent passade hans chaufför på att köpa en ny bil åt honom också. Han har inte provåkt än men jag hoppas han blir nöjd. 🙂 Det är en samma, lika (till och med samma färg!) som den gamla men betydligt yngre och med ungefär hälften så många mil på mätaren. Nu ska bara chauffören försöka bli av med den gamla pärlan också och grav separationsångest råder. Om någon känner för att ge bort en fyrhjulsdriven Passat med pärlstatus i julklapp så kan ni ju höra av er. 😉


4 reaktioner på ”Tigerjaktskalas!

  1. Oj vad snabbt det går för er med fixet i köket!
    Vad snygg Tiger är med livet i behåll, nu vet jag ju att han gått till de sälla jaktmarkerna vid detta laget 😉

    Karlsson är en riktig gottegris 🙂 Grattis till honom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s