Uncategorized

Det där med sök är säkert jättekul matte, men kan vi vänta tills jag har vaknat?

Trött terrier provar sitt livs första norskrulle!

Då var besöket på Blå Stjärnan avklarat. Tonsillerna var fina men det fladdriga, sladdriga svalget fanns naturligtvis kvar. Det går tydligen också att operera men jag ställer mig tveksam till om det behövs? Som det är nu har han ju oerhört lite besvär jämfört med när tonsillerna var svullna och besvären består endast av lite harklingar/lite ”kraxande” om han äter för fort eller om han drar till så att halsbandet smiter åt runt halsen. Vi avvaktar och ser. Skulle han få nya tonsillproblem känns det ju mer logiskt att ta bort dem i så fall, eller att göra allt samtidigt.

Hur som helst har jag en trött hund nu. På väg ut från veterinären höll han på att välta när han tappade styrfarten vid kassan. 🙂 Han har ännu inte protesterat mot den uteblivna frukostbuffén så han får nog vila i lugn och ro tills det är dags för kvällsmaten.

Idag kom sökrullarna med posten och åtminstone en utav dem passar, tror jag. Har ju inte ägnat mig åt dylika tingestar förut, men efter diverse reglerande av spännen (känns som om det är mååånga spännen?!) kunde jag ju inte hålla mig utan var tvungen att prova. Han verkar dock tycka att det där med sök och norskrullar är överreklamerat, åtminstone just idag. 😉

En reaktion till “Det där med sök är säkert jättekul matte, men kan vi vänta tills jag har vaknat?”

  1. Är säker på att förväntan lyser i ögonen där bakom ögonlocken 😉
    Har han inte mer besvär hade jag också avvaktat med operation.

    Han är ett fantastikskt sött virvelmarsvin Lillebroren 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s