Uncategorized

Även en dimmig novemberdag kan ha sin charm…

…om man tittar genom kameralinsen. Men charmigast av allt är faktiskt den totala bristen på snö. Snälla… låt det så förbli. Länge!

På förekommen anledning vill jag även meddela att jag inte är så skogstokig att jag går och beställer TRE sökrullar till det lilla djuret innan vi ens vet om det är något för oss. 😉 Nej jag har inte ens beställt EN sökrulle. En FB-vän som inte längre använder sina, pga omskolning till skallhund, erbjöd sig att skicka sina tre (av lite olika modeller) för att vi ska få prova vad som passar. Så är det! 🙂 Dock kom de inte igår, men kanske de dyker upp idag?

Om en stund ska jag och den blivande sökhunden iväg till veterinären för vaccination och koll av hals. Inte för att han direkt visar några symptom på att något skulle vara tokigt men eftersom det inte fanns några (onormala) bakterier och han därför naturligtvis inte fick någon antibiotika så vill jag ändå veta om tonsillerna gått tillbaka till normalformat. Om de inte har det överväger jag allvarligt att låta operera bort dem, men vi får se vad dagens undersökning ger för resultat. Och varför kollar jag inte själv hur han ser ut i halsen undrar då vän av ordning? Svaret är; för att det inte går! Ormtungan är omöjlig att få styr på och man ser därmed ingenting. Inte ens veterinären klarade det förra gången utan att droga ner honom så det blir väl förmodligen lösningen idag också. En rätt trött och oengagerad terrier resten av dagen blir väl resultatet.

 

 

 

 

 

Observera hur huset speglar sig i droppen. 🙂

Funderar på om jag faktiskt inte borde önska mig det där macroobjektivet av tomten trots allt? 😉

2 reaktioner till “Även en dimmig novemberdag kan ha sin charm…”

  1. Håller med dig om snön, det får gärna vara så här hela vintern. Underbara bilder! Jag önskar mig också ett macro. Krama hundarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s