Uncategorized

Allt klär ett vanvårdat virvelmarsvin!

Han är vaken.

Vi har provat sökrullen.

Jag har ingen aning om ifall den är korrekt tillpassad men den går att trä över huvudet och det är fysiskt möjligt för honom att både greppa den och släppa den. Duger det inte får våra kamrater (?!) fixa till det på söndag. 😉

Alla kan väl se hur hans ögon lyser av förväntan inför att prova på den nya grenen? Eller så har det något med blixten att göra? 😀

Det kan också vara så att det mest är mattes ögon som lyser av förväntan, men det syns inte på bilden.

Och just det; han är fortfarande otrimmad, men det är en tanke bakom det. 😉

/förväntansfulleventuellblivandesökhundsförare_60

10 reaktioner till “Allt klär ett vanvårdat virvelmarsvin!”

  1. Hur som helst är han söt:) Spännande med ”ny” gren. Väntar med spänning på rapporter om premiären sedan. Sök är ju vansinningt kul men kräver många träningskamrater och mycket tid. Ha det så kul.

    1. Ha ha… sökrullen är det han har hängande runt halsen. Tanken, om vi kommer så långt, är att han ska galoppera runt i skogen på ett visst område och hitta människor. När han hittat en människa ska han gripa tag i det som hänger på bringan på honom på bilden och springa tillbaks till matte med den i munnen för att tala om att han hittat. Men … det är långt kvar innan vi är där. Ska köra vårt första träningspass på söndag och om vi någonsin kommer till tävling är det ingen som vet?

  2. Wow. Seriöst att skaffa rulle… Jag/vi har ju faktiskt provat några gånger men ännu inte ens tänkt tanken att skaffa ”riktig” utrustning…

    1. Enligt vår coach ska den helst sitta på från början, dock utan att användas. De vänjer sig vid att den finns där och så blir det ju med tiden en signal om att det är sök vi håller på med och inget annat. Men OK, hade jag varit hänvisad till Canis norskrulle för 700 pengar hade jag nog avvaktat…

  3. Med tanke på att Karlsson redan vet vad uppletande är så kan jag köpa resonemanget att hänga på rullen som en ”extra” arbetssignal i söket. 🙂 När jag började köra lite sök för typ 100 år sen med Simba, så fick tjänstetecknet räcka som signal. Men då hade vi inte börjat på uppletandet ännu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s