Payback-time?

Idag är det den nionde november och månaden har hittills jobbat stenhårt för att återupprätta sitt dåliga, och befogade, väderrykte. Det har inte varit solsken varje dag, men det har inte regnat (ok, en liten skur under andra akten när vi tittade på Labero förra torsdagen), det har inte stormat och solen har hedrat oss med sin närvaro flera dagar och så även idag. Tittar man, och tror, på yr.no så kommer det inte regna på ytterligare en dryg vecka?!

Nu kan man ju inte låta bli att undra; är det kompensation för de stora vattenmängderna som sköljde över oss under september och oktober? Är det ett tecken på att vi kommer få en grön och fin vinter? Eller kommer vi få betala för en (så här långt) torr och fin novembermånad genom ytterligare en vinter från helvetet?

Facit har vi framåt april, men jag njuter av novembervädret så länge det varar…

Edit; Den 10:e november 2010 är det läskiga snöbilder i bloggen och jag skrev att det årets julkort redan var fixade…

En reaktion på ”Payback-time?

  1. Det är ovanligt varmt för årstiden även här. Hög luft och soliga dagar är även hösten härlig 😀 Jag vill gärna ha snö, får det alltför sällan här, slask och gråväder är vanligaste vintervädret. Hoppas på en trend från förra vintern, dock behöver den inte vara så länge 😉
    Väntar på misslyckade foton i bloggen 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s