Uncategorized

Finn ett fel!

Eventuellt kan det vara så att jag börjat bli lite gnällig, men fattas det inte något på den här bilden?

Kortet kom i brevlådan idag, naturligtvis adresserat till husse. Avsändare är Elfsborgs IF.

För övrigt är jag också lite gnällig… men igår kväll bestämde vi oss slutligen för att tillbringa midsommaren hemma. Att sitta på en camping någonstans med en (förutspådd) maxtemperatur på 15° och hyfsade nederbördsmängder känns inte oemotståndligt lockande. Då har vi det bättre hemma. Och så kan vi ju städa i lagården. 😉 (Ja, jag erkänner, jag börjar bli lite manisk.) I morgon ska jag dock försöka hålla mig ifrån just det projektet, men beware of midsommardagen, då kör jag (vi?) igen. Och så har jag tänkt hinna med lite hundträning. Jag har funderat lite i uppfinnarjockebanor och inhandlat diverse materiel som förhoppningsvis kan leda till att jag lyckas snöra på mig kängorna och ge mig ut i spårskogen? Men vi får se om min plan fungerar… Lydnadsträning ska det i alla fall bli. Basta!

Igår kväll gjorde jag ett mänskligt mentaltest, eller deltog möjligen i ett mänskligt experiment, och klarade mig faktiskt med bravur! ICA (City Knalleland, för boråsarna), och i synnerhet färskpotatisbingarna där man fick köpa färskpotatis för ett öre kilot (!), var inte att leka med, men jag kom ut därifrån med lite random midsommarmat (grillkött, potatis, gräddfil, sill jada, jada, jada…) med förståndet i behåll. På FB konstaterade jag att jag nog kan bedömas som nervfast och med ett kontrollerbart aggressionspaket. Men gårdagskvällen kan ha varit undantaget som bekräftar regeln? Jag tyckte mest synd om det lilla (ja, de var verkligen pyttesmå, typ 150 cm) (spanska?) paret där hon lyckades stå i vägen för mig och min vagn stup i minuten, och han liksom fick flytta på henne. Men … jag tog det med fattning. 🙂

Men nu ska jag faktiskt fixa en sillinläggning och sen se vad jag, foten och hundarna ska våga hitta på idag?

Ha en trevlig midsommar, och glöm inte regnställ/paraply/flytväst/vadarstövlar!

En reaktion till “Finn ett fel!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s