3 reaktioner på ”Antikviteter & antikviteter!

  1. Jo man kan ju alltids spara något till kommande generationer 😉

    Min längtan blev inte mindre av vårbilden ! Åhhhh! *djup suck*

    Hoppas det ordnar sig med din tand , det gjorde det inte med min , rotfyllningen blev till en cysta så därför var dom tvungen att göra något med den … när allt är läkt så kommer jag antagligen aldrig mer ha problem med den här tanden men just nu känner jag mig inte särskilt hög i hatten nej … Aaaaaj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s