Larvigt liten!

Snart stundar en ny norge-resa. Den här gången med tåg och utan hund, tyvärr. Vågar inte chansa på väglaget… Nåväl, förra gången jag åkte tåg trodde jag att jag skulle kunna lyssna på radio via mobilen, men icke. Så igår gjorde jag det jag länge funderat på; jag investerade i minsta enklaste modellen av iPod, alltså en shuffle. Och det där med ”minsta” är dubbeltydigt. Den har ”bara” 1 gb hårddisk (vilket räcker mer än väl för mina behov) men den är dessutom, rent fysiskt, larvigt liten!

090222b

Nog hade jag förstått att den var liten, men sååå liten?! Men den ska säkert kunna tillgodose mitt behov av musik under några timmars tågresa.

***

Under natten har det snöat rejält. Och blåst. Sen har det regnat, och gör nog fortfarande. Happy go lucky!

Naturligtvis blev dagens träning inställd, och lika bra var väl det. Har ägnat mig åt en stunds snöskottning och bitvis var det – ingenting, och på andra bitar 3-4 dm. Min bil hade inte snöflinga på taket, men däremot var ena sidan och grillen täckta med 1 dm snö. Skumt.

***

Gårdagens huvudvärk och illamående resulterade i att jag ”dog” på soffan under en fleecefilt i ett par timmar, och sen gav det sakta men säkert med sig. Den planerade gourmetmiddagen (nåja) byttes ut mot hundmat (=Scan Hotdogs) och makaroner som hussen slängde ihop till sig själv innan han äntrade plogbilen. För egen del hetsåt jag knäckebröd som var det enda som kändes ens måttligt lockande. Eller njae, hetsåt och hetsåt? Jag åt tre skivor, utspritt under kvällen, vilket motsvarar ungefär den mängd knäckebröd jag ätit under det senaste året (!) så med mina mått mätt var det hetsätning. Knäckebrödet kompletterades med Samarin, Ramlösa mango samt varm vetekudde runt nacken. Wow – vilken lördagkväll! Kompletterat med Alexander Bard i ridhjälm blev den snarast oförglömlig…

***

När vädret är uselt och träningen inställd kan det ju vara mysigt att kramas lite. Även om man bara har tillgång till en schäferrumpa. 🙂

090222a

Och du – du har väl inte missat premiären för hemsidan?

***

Avslutningsvis; en mysig schäfernäsa…

090222c

5 reaktioner på ”Larvigt liten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s