Jag hade planer…

…på att åka och träna på Elfsborgs BHK ikväll. Efter nytändningen i söndags kändes det riktigt lockande. Men när jag såg detta så ändrade jag mina planer… *suck*

090217a

Vi får se om den utlovade solen visar sig under dagen. Då kanske jag kan hinna ta ett litet pass på hemmaplan, och så kan jag jobba när det är mörkt och kallt istället.

Jag undrar förresten om K inser hur outsägligt tacksam han borde vara över projektet med den (eventuellt) blivande hemsidan? Vinsten för hans del är nämligen att han två helger i rad har sluppit vedermödorna på trimbordet, och det finns risk att det blir en tredje. Läget är inte alls jätteakut, men den inverterade punkfrillan på magen skulle jag gärna vilja ha bort. Å andra sidan kanske han vill ha den kvar. med tanke på temperaturen? Jag tror vi går på hans (förmodade) linje. 🙂

Angående Izas ”sår” eller hotspot eller vad det nu var så är det mycket bättre, ja t o m nästan bra. Pillade bort lite sårskorpor ur pälsen i morse, alltså sådana som lossat från huden men fastnat i pälsen. Det ser riktigt fint och fräscht ut i huden och hennes eget intresse för området har avtagit, liksom Karlssons.

2 reaktioner på ”Jag hade planer…

  1. Pingback: Väder! « Herr Kobras iakttagelser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s