Vem kan man lita på?

Tja, hundarna kan man INTE lita på. Åtminstone inte vad det gäller deras funktion som väckarklocka. OK, Karlsson har väl aldrig haft några större talanger på det området men Iza brukar ju se till att matte kommer upp senast 07.00. Eftersom jag inte ville starta första semesterdagen till vrålandet från klockradion satte jag den alltså INTE på ringning. Och vad händer? Jo, Iza bestämmer sig för att matte är värd en sovmorgon och väcker mig inte. Kl 08.00 vaknade jag av egen ”kraft”. Har en hel del att pyssla med idag så det var inte så lyckat…

SMHI kan man lita på! Åtminstone om de förutspår regn. Då blir det regn. Om de däremot förutspår solsken ska man inte känna sig lika säker…

Telia, kan man lita på dom? Försökte ringa till den lokala butiken igår för att höra om min reklamerade telefon möjligen var på ingående. Att komma fram dit visade sig dock vara en omöjlighet eftersom jag hamnade hos en sån där talsvarsmaskin som vägrade förstå vad jag ville. När jag lämnade in telefonen sa de att det brukar ta 10 arbetsdagar. Den tiden är numera förfluten, med råge. Jag vill ha tillbaks min telefon innan vi åker. Och vi åker imorgon!

Internetbanksdosan kan man inte lita på. Den har bestämt sig för att bara visa delar av siffrorna. Förmodligen för att göra det hela lite mer spännande? Igår fick jag göra tre försök innan jag lyckades gissa rätt på vad den första siffran i koden skulle vara. Den bestod nämligen bara av en liten prick! Därmed måste jag bege mig till banken idag också. Jag hatar verkligen att gå till banken och köa…

Dock ligger banken och Teliabutiken strategiskt placerade på varsin sida om Apoteket så det passar bra med inköpet av Exspot som också måste göras idag.

5 reaktioner på ”Vem kan man lita på?

  1. Du har iaf dina fina kängor att använda i skitvädret! Efter regn kommer sol det sa dom på TV idag.
    Du tänker väl inte göra uppehåll i ditt skrivande under semestern?
    Här i Skåne har monsunregnen anlänt, inte ens hundarna vill gå på prom.

  2. Jo Annette; det blir med största sannolikhet uppehåll i skrivandet. Kanske jag kommer åt någon dator om nå’n vecka men vem vet; då kanske jag är avvand? 😉

    Ska skynda mig ut på promenad då innan monsunregnet kommer hit. Här är det uppehåll för tillfället men det är nog kortvarigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s