Min älskade goa schäfer

Som jag tidigare konstaterat så genererar Iza många grå strån på mattes huvud även om man oftast har ganska roligt när man får dem och de i jämn takt täcks över av hårfärg. Idag fick jag åter detta bekräftat!

Bestämde mig för att fira semesterstarten genom ett träningspass på klubben. Först körde jag Iza lite men det var ganska rörigt på plan så det var noll koncentration. Gick då och bytte hund (se där, fördelen med att ha två hundar 😉 ) och körde Karlsson istället som skötte sig alldeles utmärkt trots att det fanns pipleksaker på andra ställen på plan.
Efter en andnings- och snackpaus  på altanen var det dags för tredje skiftet. In med K i bilen igen och upp med Iza på plan. Körde lite inkallning med stå och tja… det kanske finns hopp? Åtminstone om tävlingsledaren fullständigt saknar både måttband och ögonmått och kör inkallningen på 20 meter istället för 50? Efter det var det folktomt på agilitybanan. Gick ner och körde lite slalom och hoppkombinationer. Så fick jag för mig att jag skulle testa något vi inte gjort på ett par år, om vi någonsin gjort det? Jag kommer inte ihåg… Ställde tre hinder på linje, hinderstöd mot hinderstöd och så skulle hon hoppa slalom över dessa, fram och tillbaka liksom…

Nu hör det till historien att våra hinder ser ut så här ungefär:

070704a.jpg

Då kanske ni kan tänka er hur det blir när man ställer dem tätt ihop?

.

.

Har ni tänkt färdigt?
.

.

.

Då kanske ni också har räknat ut vad min schäfer gjorde?

Jo, hoppade naturligtvis bom – hinderstöd – bom – hinderstöd – bom… *fniss*
Får nog ta på mig det via taskig handling. Var tydligen för snabb för en gångs skull 😛

Men det är bara att konstatera att hon är oerhört kvick och smidig och säkert skulle kunna ha en lysande karriär på agilitybanan om bara matte hängde med i tempot och vågade lita på att hon inte hittade på något annat bus…

2 reaktioner på ”Min älskade goa schäfer

  1. Det är så ett hinder ska tas såklart! Självklart! enligt Iza… 😉 Sötdamen… TYST! Semester?! Vad är det?! Om jag inget vet har jag intet ont av det…fast det är ju frivilligt att snoka runt på folks bloggar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s