Sökord

Ibland (inte särskilt ofta) kollar jag av vilka sökord som använts för att hitta bloggen. Igår var det tydligen någon som sökt på ”jaktschäfer”?! Testade själv att googla på det ordet och vad hamnar på de fem första platserna? Jo, min blogg naturligtvis. 🙂 På sjätte plats finns en annan blogg där blogginnehavaren tydligen har en liknande jaktidiot som jag har. Men, vem kommer på tanken att söka på jaktschäfer? Jag bara undrar?

En reaktion på ”Sökord

  1. Hej Lotta!
    Libbi är ingen jaktidiot, men hon skulle kunna bli, därför får hon inte chans att jaga. Hon har endast jagat 5 ggr.
    Hade jag varit jaktintresserad hade hon nog blivit en bra drivande hund, men jag satsar på bruks.
    Hälsningar Ann-Sofie i Kristianstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s