45 mm

Från torsdag natt till idag på morgonen har det alltså kommit 45 mm jätteblött vatten från ovan. Egentligen förvånar det mig att det inte blev mer?  Vi härdade dock ut på altanen till midnatt, med viss hjälp av impulsköpt halogenvärmare, fleecetröjor och -plädar. Karlsson stog i vardagsrumsfönstret större delen av kvällen och kollade nyfiket in allt vi glufsade i oss i form av sill, jordgubbar, grillat osv. Vi lyckades även klara av en av husse organiserad fem-kamp som gick av stapeln i lagården. Vi kan nöja oss med att jag inte vann…

Summa summarum så hade vi jättetrevligt även om det känns i kroppen idag att man var uppe längre än vanligt igår och inte har sovit sådär jättebra inatt. Tog det hyfsat lugnt med de alkoholhaltiga dryckerna så det är nog mest sömnbristen som känns.

Idag är det betydligt bättre väder så på förmiddagen tog hela flocken + nattgästerna en runda med hundarna och sedan blev det sillunch. Nu har de åkt hem till sitt och altanen är återtälld i orginalskick. Nu ska jag försöka uppbåda energi för att göra det sista(?) med klubbtidningen.

4 reaktioner på ”45 mm

 1. Ni verkar haft det trevligt 😀
  Joyce är ju också kastrerad efter en livmoderinflammation, skönt att bara ha EN löpande tik iaf…Plecigil? Förklara för en okunnig.

 2. Rätt stavat Lotta, men kan även stavas med s istället för c . Mycket vanligt lugnande medel till hästar.
  Vi hade också syndaflod igår fram till sena e.m därefter skönt kvällsväder, må gott resten av helgen!

 3. Uj, vi hade kanonväder på midsommaraftons kväll, vi kunde sitta ute och njuta vi.
  Och jordgubbarna skall vi inte tala om, jag har aldrig sett så stora och fina jordgubbar en midsommar. Och det finns rikligt att köpa så man kan stoppa några liter i frysen och ha att mumsa på till vintern.
  Må så väl – hoppas ni också får bra väder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s