När man kommer på vad man har glömt bort…

I onsdags blev det ett pass på Borås BK för mig och Maro och då insåg jag att jag glömt en ganska ”basic” detalj, någonstans på vägen; höger/vänster om halt!

Vi har svängt, vi har tränat stegförflyttningar åt alla tänkbara håll, vi har tränat vändningar på stället men det var nog rätt länge sen *host* vi fokuserade på hur just höger och vänster om halt ser ut.

Det såg inte så bra ut.

Vänster om halt var rätt ok men höger om halt blev sned, med rumpan ut. Maros rumpa alltså. 😉 Och jag blev än en gång medveten om hur viktig min kroppshållning är. Sträck på mig, för bövelen! Titta framåt och se ut som om jag vet vad jag håller på med. Alltid lurar det nå’n, Maro till exempel. 😛

Något vi däremot är rätt duktiga på är skallet. Börjar både se ut och låta rätt bra tycker jag. Missa inte det lilla ekot i bakgrunden. Syns inte men hörs ändå. Ska alltid vara med på ett hörn. 😛

Igår råkade jag ha dvärgkameran uppe och igång när Maro fick ett av sina tokryck. Detta går inte att fånga med mobilen, hur man än försöker. Just den här sortens ryck kommer mer och mer sällan, ett tecken på mognad kanske, men han har fortfarande lite svårt att acceptera att den där svansen verkligen ska hänga och slarva där bak. Där gör den ju inte mycket nytta! 😀

Idag bjöd mars på äkta aprilväder de luxe. Vi var väl alla ungefär lika imponerade som Maro ser ut. 😛

170317A

I morgon blir det träning med båda hundarna och det tar nog större delen av dagen. Hoppas vädret visar sig från en något trevligare sida då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s