Uncategorized

Ryggsäckspremiär

Före jul beställde jag en klövjeväska till Maro. Något oklart vad vi skulle ha den till, men den var billig och den var turkos. Det borde väl räcka som skäl?

Den har inte blivit använd än eftersom det är så sällan vi går koppelpromenader men här om dagen, när matte på goda grunder drabbades av vargfrossa (jodå, vargspår säkrade inte särskilt långt härifrån), fick det bli koppelpromenad och … ryggsäckspremiär.

Med tanke på att han blev stel som en betonggris när vi provade den inomhus, och omöjligt kunde ta två steg i någon som helst riktning utan att jag tog tag i handtaget på ryggen och ledde honom, så tog han utomhuspremiären otippat bra. Han brydde sig inte alls faktiskt.

Packningen? 200 gram sand i varje ficka så han behövde inte direkt bära ihäl sig. 🙂 Ska dock justera bringremmen, så att den hamnar lite längre fram.

160204E
Igår hade vargfrossan lagt sig så då blev det ingen ryggsäck. Istället fick matte jägarfrossa (också mycket befogad – synkontakt) och promenaden blev betydligt kortare än tänkt. En liten Fån-bild på ett av naturens små underverk blev det, sen gick vi hem, typ.

160204D
Nu är det fredag och vi ska avsluta veckan på bästa sätt, med en timmes träning inomhus – på Hundspektra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s