Camaro eller Kamaro?

Jag förvandlas allt mer till min mormor. Hon hade en tendens att rabbla upp namnen på alla sina tre döttrar i åldersordning och på slutet kom mitt namn, om det nu var mig hon ville något. BrittaUllaMärtaLotta lät det då. Eftersom jag inte har några barn har jag väl inte utsatts för samma möjligheter till förväxlingar. Att barnen som jag är hedersmoster åt heter Tim och Ted ursäktar väl viss sammanblandning? 😉

Men nu har jag upptäckt att jag allt oftare säger Kamaro, oavsett vilken av hundarna jag egentligen adresserar.

Det här är en Camaro.

150124A
Det här är (uppenbarligen) en Kamaro.

150124B
Hur svårt kan det va’? 😉

På magfronten verkar det f ö ha lugnat ner sig, igen. Hoppas det håller den här gången. Man får väl också se det som lite positivt att OM man nu ska ha ett rejält magras så kom det vid rätt årstid, när hundaktiviteterna och träningmöjligheterna är begränsade. Dessutom har det, sorgligt nog, blivit stopp för våra träningar i den fina fotbollshallen pga av ev. allergi bland fotbollsbarnen så inte ens det har vi tvingats avstå, det löste sig liksom av sig själv… 😦

En reaktion på ”Camaro eller Kamaro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s