Snörhunden

Igår visade den sig – solen! Men inte blev det så mycket enklare för det… Jag har nog aldrig känt så stort behov av en gedigen utbildning i kamerainställningar och en minst lika gedigen utbildning i bildredigering i photoshop! Ska jag fortsätta vara kelpieägare, vilket är planen, och med jämna mellanrum ge mig på att fota kelpien så får jag nog ta tag i det där. Än så länge fuskar jag vidare med trial & error-metoden och resultatet blir väl … sådär.

150105A 150105B 150105C 150105D 150105E 150105F
Som synes ovan så tycker han att snören är bra skit. 🙂 Ibland lyckas han få tag på ”bollen” och det är inte kul, tydligen…

150105G 150105H
Understundom försöker han vara lite snygg också. Skulle man inte kunna skicka bilder, och ev filmer, till utställningsdomarna i fortsättningen? 😉

150105I

Igår städade jag ut både julen och advent och idag ska vi roa oss med träning i den fina inomhushallen tillsammans med goa träningskamrater. I morgon ska jag ägna dagen åt styrelsemöte av heldagsmodell och sen är jullovet slut. Vad hände? Som vanligt har jag inte ens hunnit med hälften av alla projekt jag planerat trots att lovet varit cirka dubbelt så långt som vanligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s