Uncategorized

Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig, tydligen…

Av en slump ramlade jag över det här blogginlägget idag, från 2007. Det är inte alltid det blir som man har tänkt sig. 😉

https://vallterrier.com/2007/05/23/working-kelpie/

Idag stod det bl a spår på schemat. Jag får väl göra ett ärligt försök att rosta av Karlsson inför klubbmästerskapen som går av stapeln om några veckor. Han verkar tycka det är helt ok att bli avrostad faktiskt. Först ett uppletande där han fick jobba på bra och ganska länge innan han fick in alla de fyra små skinnbitarna som låg i rutan. Han var till och med så rationell (?!) att han tog med sig två in samtidigt på ett skick. 🙂

Ett åkerspår fick han också. Det löste han fint men gick tyvärr förbi slutapporten eftersom han kom lite på fel sida av den i förhållande till vinden.

Den lille Maro(dören) fick sitt första icke förar-spår, i skog, på helt ny plats. Ett serpentingspår med ganska stora bågar och 25-30 minuters liggtid. Han löste det nog bättre än vad jag först tyckte, och alla tre apporterna fick vi med oss. Efter en stunds vila fick han sitt första åkerspår, som jag hade lagt. Det var väl inte riktigt lika lyckat…

141018A

Det kändes i alla fall som om båda hundarna var rätt nöjda med upplägget av dagen, även om bara den ena fastnade på bild.

141018B

Igår kväll klev matte ur mys- och hundkläderna och betedde sig som en vanlig människa en stund. Detta var vad kvällen ägnades åt, på Folkets Hus i Ulricehamn.

141018CJag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig men hur som helst blev jag inte besviken. Det var högt, det var lågt, det var roligt, det var blodigt allvar och … helt enkelt riktigt bra! Har ni chansen så gå och titta!

http://www.riksteatern.se/sauk

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s