Uncategorized

Nytt, fräscht, uppdaterat…

Jo det är ju som så att vi (jag och Karlsson) har en hemsida. Den primära anledningen är väl egentligen att jag hade lite tråkigt i samma veva som det var rea på domäner och webbhotell hos Loopia för ett antal år sedan. Jag hade gått en kurs i hemsidesnickeri och ville försöka hålla liv i de kunskaper jag tillskansat mig.

Hemsidan har varit sorgligt ouppdaterad i flera år beroende på, i olika omgångar, uppdaterade operativsystem i datorn som inte varit kompatibla med den icke uppdaterade versionen av HTML-editorn, i en evig loop.

Men nu, nu har det hänt! Eller rättare sagt har det väl hänt sedan februari, i små etapper och i mån av tid. Ibland var etapperna så sällsynta att jag hann glömma subdomänen där den nya sidan låg?! Nåja, nu är det klart, eller åtminstone någorlunda presentabelt,, om nu någon skulle orka bry sig. 😉

Som sagt; mest för min egen skull, för att jag tycker det är roligt med webbdesign, och för jag har en domän jag inte gärna vill släppa. 😉

Titta gärna och hittar du något tokigt/felaktigt/galet/konstigt får du gärna höra av dig via kommentarsfältet här eller på annat sätt. Det är ju lätt att bli hemmablind. 😉

www.bruksterrier.se

Till råga på allt har bloggen fått en egen domän och går nu att nå via vallterrier.com, men det funkar även med den gamla adressen. Om den har tur, bloggen alltså, kanske den åker på en uppfräschning någon gång i vinter? Den som lever får se…

140624A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s