Uncategorized

Blandade saker?

Helt enligt plan så har vi varit hemma den här helgen. Helt och hållet hemma. Min bil har inte rört sig ur fläcken och vi har inte varit längre bort än våra ben burit oss. Lite udda, men ganska skönt. 🙂

To do-listan var lång och t o m jag insåg att allt inte skulle hinnas med. Delar av den har dock betats av. Jag har t ex undanröjt några högar med blandade saker. Väldigt blandade saker faktiskt. Varför kan inte prylarna gå och lägga sig där de hör hemma när man är färdig med dem? Va’!

Jag har trimmat terrier i solen på altanen där termometern visade +25° vid solväggen. Barfota, utomhus, i T-shirt i mitten av oktober är man ju inte direkt förberedd på men den sortens överraskningar är helt ok. Den andra hade nog hellre genomlidit en snöstorm (eller tre) än blivit trimmad. Tänk förresten om det var lika lätt för en annan att se 25% smalare och 50% yngre ut, bara för att man blev av med lite päls? Kunde vara värt en vaxning om det funkade. 😉

Jag har satt upp nya gardiner i vardagsrummet, tillagat mitt livs första pulled pork, varit lite ideell framför datorn och idag utforskade vi, tillsammans med husse, en delvis ny runda.

Den innehöll bitvis rätt stökig terräng (läs hyggen) och trots att den bara var dryga fem km så tog den på krafterna. Terriern, som försökte valla in mig och husse (som gick med en bits mellanrum just för att få honom att springa) sprang väl åtta-nio km skulle jag tro, och då verkligen sprang han i full fart en stor del av sträckan. Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och… 🙂

När det lilla djuret såg ut så här framåt eftermiddagen idag, när jag råkade slå ner rumpan i fåtöljen, insåg jag att vi inte tränat något på hela helgen.

131013A

Inte ens en liten rallysnurr tror jag? Det fick bli ett kort rallypass på köksgolvet och sen var han rätt nöjd. Det där med att lära sig nya saker tar på krafterna. 🙂

Nu laddar vi för nästa helgs miniläger på klubben, med husvagn och hela köret. Ska bli kul! Först står dock en tuff arbetsvecka på schemat…

 

 

3 reaktioner till “Blandade saker?”

  1. Känner igen det där att sakerna inte går och lägger sig på plats av sig själva… Säg till om du kommer på hur man lär dem!!
    Min bil har inte rört sig en meter idag och det kändes också lite udda kan jag säga. Husses har varit ute och åkt istället (men utan mig). Man behöver såna här ”hemmadagar” ibland helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s