Cocooning…

…eller nå’t var vad jag tänkte ägna den här veckan åt.

Cocooning is the name given to the trend that sees individuals socializing less and retreating into their home more. (Wikipedia)

You lost me at retreat, skulle man kunna säga. Även om jag varit hemma känns det inte som om det är riktigt det jag ägnat mig åt?

Hittills har jag jobbat närmare 12 timmar (minus lunch med hundpromenad), förvisso hemma, men…? Sen har jag ägnat mig åt diverse hushållssysslor och tre minuters högerhandling med Karlsson på köksgolvet.

Vi får väl se hur det går resten av veckan?

En liten tur i trädgården med kameran har jag iaf hunnit med under en ”rast”. Försöker fortfarande hitta tillbaks till ”mina” inställningar efter en utlåning till en duktigare fotograf i samband med vår senaste (sista?) lydnadstävling. Han ville ändra inställningar och jag trodde väl aldrig att det skulle vara så knepigt att hitta tillbaks till mina. Det är en bit kvar men några bilder blev väl ok iaf.

Sommaren har inte släppt taget riktigt än men hösten är samtidigt väldigt påtaglig.

131008A 131008B 131008C 131008D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s