Uncategorized

Januari har sina fördelar – trots allt…

Hej hopp… här längtar man ihjäl sig efter våren och när den väl kommer så … blir man mest stressad? Ska det vara på det viset?

Samma visa varje år; man inser hur mycket man ska/borde/måste/vill göra bara för att det är helt plötsligt är ljust, barmark och hyfsat varm. Det ska städas i trädgården, det ska tvättas fönster, det ska fixas med husvagn, det ska åkas bort med husvagn, det ska oljas altan, det ska fixas med huset, det ska tränas hund, det ska funktioneras på tävlingar, det ska närvaras på möten här och möten där, det ska tävlas, det ska pysslas med pelargonerna, det ska…

Tänk om man kunde fördela sysslorna lite mer jämnt över året? Nu blir man ju sönderstressad bara av att tänka på allt som ska göras? Just nu ser jag ingen oplanerad helg förrän i mitten på juni (och då har vi ändå inte en enda spårtävling på schemat)… Nåja, det mesta är ju roliga saker som ska göras så det blir nog väl med det också, till sist. 🙂

Idag har jag åtminstone flyttat in i bilen på allvar. Dvs utrustat den med diverse hundprylar som inte riktigt kommit på plats innan. Har sållat bort massor som får ligga på undantag så länge men har sannolikt ändå ungefär … 68% för mycket. Nu är det bara Solarplexius-skivorna som ska monteras på insidan av rutorna också och sen är den hundbil på riktigt. Skulle ju vara fint att att ha dem på plats inför nästa helgs när vi ska åka till Blekinge och träna sök. 🙂

Dagens ”skörd” i pelargonförrådet:

130420A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s