Det tar sig!

Äntligen verkar vintern vara över! Tvåsiffriga plusgrader i skuggan uppnåddes (för första gången på ett halvår?) i söndags. Dagens lunchpromenad företogs utan Icebug på fötterna, bara vanliga … skor! Penséerna blommar på trappan, krokusen (ja, vi har tydligen bara en?) blommar i gräs… eh, mossmattan. Vår lunchrunda var isfri och schäfertanten var till och med lite tagen av värmen på slutet av promenaden, eller också ville hon bara inte gå hem utan fortsätta vara ute i det härliga vädret?

Ikväll blir det förhoppningsvis lite pelargoninköp och sen hundträning utan handskar och vinterjacka. Bara en sån sak liksom, det kan ju få vem som helst att gå i spinn?!

I pelargonförrådet (aka träningslokalen, kontoret, husvagnsförrådet) såg det ut så här i söndags, bland annat. Det var faktiskt fler som blommade trots att de ser rätt ynkliga ut för övrigt. 🙂

130416A

2 reaktioner på ”Det tar sig!

  1. Vi har minsann inga krokusar alls, så fattigt! 😉
    Jag är lite avundsjuk på dina pelargoner, det är jag. Själv får jag altlid köpa nya på våren, jag lyckas aldrig övervintra några.

  2. Det roliga är att … jag har ingen aning om varför det växer krokusar just där. Nu har de förökat sig till fyra, och en gång i tiden när jag planterade krokusar så var det definitivt inte där. Där jag planterade dem finns det inte en enda?

    Jag har nog rätt bra förhållanden för att övervintra pelargonerna men i år är det som sagt många som strukit med ändå. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s