Uncategorized

Tredje gången gillt

I fredags bar det iväg till huvudstaden för att, för tredje gången beskåda Jesus Christ Superstar. L, som varit med de tidigare gångerna, var med även nu men vi hade dessutom ”lurat” med oss två andra kompisar. De gav dock inte intryck av att känna sig lurade när föreställningen var slut. 🙂

130324B

Det var helt fantastiskt, precis som vanligt! Judas (Patrik Martinsson) och Jesus (Ola Salo) var på plats som tur var. Annars hade besvikelsen varit stor. Maria Magdalena var utbytt mot en tredje variant (Anna Sahlene) och hon var onekligen mer passande i rollen än den förra (Gunilla Backman).

Lagom när jag lyckats ”avgifta” mig efter förra gången så är det alltså dags igen för ett par månader med JCS i bilen, på Spotify etc. Borde kanske gå i terapi?

130324A

I övrigt har vi shoppat lite, druckit gott, ätit gott och lyckats se några kändisar. Det sistnämnda helt tack vare mina medpassagerare. Själv går jag in i tunnelseende och utgår kallt ifrån att jag inte känner någon så fort jag kliver av tåget på centralen. Nio års boende i Sthlm sätter sina spår.

Det enda med kändisstatus jag lyckade ”spotta” på egen hand var den här brandstationen, känd från Nile City 105,6.Den stod å andra sidan rätt still, mitt emot hotellet, så jag hade en stund på mig att känna igen den. 😉

130324C

Hotellet var en aningen säregen, men inte alls negativ, upplevelse. 🙂 Hotell Söder. Lite av ett lågbudgethotell så vi visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss men det blev himla lyckat. Fint, rent, fräscht, nytt. En halvtrappa ner, 1,5 kvarter från Medborgarplatsen på en lugn bakgata. Lite udda men ett helt ok alternativ. Mitt enkelrum var ganska … kompakt ;), men innehöll allt man behövde inkl. dusch, hårfön och en bekväm säng. Och frukosten var helt ok. Det känns helt ok att rum är bokat på samma ställe till nästa resa (Bruce Springsteen i maj).

130324D
En rolig och trevlig helg är till ända och i morgon är det vardag igen, med repeatfunktionen inställd på en viss spellista på Spotify. 🙂

3 reaktioner till “Tredje gången gillt”

  1. Jämfört med andra möjliga ”missbruk” så tycker jag det låter rätt lindrigt att konsumera stora mängder JCS. 🙂
    Var i Sthlm i tjänsten i förra veckan och bodde på Comfort Hotel vid WTC, det rummet var nog i ungefär samma storleksklass som ditt. Men jag klarar mig bra med säng, dusch och toalett (och TV) – en massa golvyta behövs faktiskt inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s