Uncategorized

Finaste tanten!

Igår ringde veterinären angående provsvaren från seniorkontrollen som vi gjorde innan semestern. Jag bad att hon inte skulle ringa förrän vi var hemma igen för att, om något var extremtokigt, inte ”förstöra” semestern med det när man ändå inte kunde göra något åt det, hundratals mil hemifrån.

Nu visade det sig att provsvaren inte innehöll några överraskningar. ”Som vanligt” ligger njurvärdet lite högt, ca 10 enheter, men det är ungefär 300 enheter kvar till ”red alert”. Veterinären sa att om det varit hennes hund hade hon inte gjort något åt det och jag har exakt samma inställning. Hade det varit en ung hund hade man  nog resonerat lite annorlunda men nu håller jag bara lite koll på om hon ökar vätskeintaget dramatiskt och i så fall får vi klura vidare.

Alla andra prover var finfina så hänger det bara på det ångar hon nog på ett tag till, min lilla omslagstant. 🙂

På semestern fick jag nämligen veta att hon hedrats med en plats på startsidan hos Svensk Bruksschäfer. Webmastern hade hittat bilderna jag la upp i föreningens FB-grupp på Izas födelsedag och helt enkelt snott en av dem. Inte mig emot. Vi känner oss bara hedrade – jag och tanten 🙂

130314A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s