Uncategorized

13-årskalas!

130118D

Idag blir hon tonåring, min alldeles egen tokfia! Tretton år – det är mycket på en schäfer. Eller … åldern i sig är väl inte helt ovanlig, men däremot att vara så pigg och alert är nog få förunnat. Som jag tidigare nämnt; bakdelen hänger inte riktigt med i alla lägen men det verkar inte vara något som bekymrar pantertanten. Hon är mest irriterade att hon inte får springa nerför trappan i flygande fläng på egen tass numera,

Kalasat har vi gjort men tårtan försvann så fort att det varken hann bli bild eller film. 🙂 Presenter känns ”sådär” till en som ”har allt” och inte bryr sig särskilt mycket om leksaker. Men det är ju populärt att ge bort upplevelser så det fick bli ett lydnadspass på infarten istället. En frusen husse filmade en liten del utav det. När jag tittar på filmen inser jag att om vi gick ut och tävlade nu skulle vi kanske rent av kunna få en femma på skallet? Hon är aningen mer markbunden nu än hon var på den tiden vi tävlade, även om det fortfarande är lite ”hoppigt”. 🙂 (Den svartsjuka sufflören i bakgrunden befinner sig inne i huset!)

 

Igår kväll var det också en form av födelsedagsfirande. Husse fyllde förvisso år för mer än ett halvår sen men igår var det dags att kassera in födelsedagspresenten. Galenskaparna – 30 årskalaset, på Lorensbergsteatern, stod på programmet. Tyvärr är det inte riktigt ”my cup of tea” men husse ville ju se det så vad gör man? Det visade sig att det inte var riktigt hans ”cup of tea” heller, till hans stora förvåning. Jag skrattade nog ungefär tolv gånger så mycket under 1,5 timme med Johans Glans för två veckor sedan som jag gjorde under tre timmar igår.

Idag har jag och lill-Nisse varit på sightseeing (miljöträning?) i stan. Gårdagen fick han ägna sig att acklimatisera sig på hemmaplan. Det är väl så man gör med valpar och vuxna omplaceringar? 😉 Det känns fortfarande som ett mycket lyckat köp. 🙂 Nu är han nästan färdiginredd också. Det är väl i stort sett träningsprylarna som fattas men det tar vi en dag när det snöar lite mindre.

Jag har även konstaterat att det är bra mycket billigare att sitta hemma framför datorn och vara idéell än det är att vara ledig… På två helger har jag knappt gjort av med ett nickel. Det gjorde jag däremot idag… Nu är iaf klubbens nya hemsida publicerad. Lite jobb återstår men det mesta är klart och det känns skönt.

Avslutningsvis ett par bilder till (från fotosejouren för tre veckor sedan) på den nyblivna tonåringen.

130118E

130118H

4 reaktioner till “13-årskalas!”

  1. Jamen Grattis! Det är verkligen en högtidsdag!
    Underbart är kort, sägs det ju, så det är nog inte så konstigt att tårtan försvann snabbt – den var säkert jättegod!

    1. – Vilken tårta, säget Iza? Hon minns ingen tårta? F ö är ALLT gott säger hon, från kattskit och uppåt. 😉 Och så tackar hon för gratulationen så klart.

  2. Det är ju tur att det är något vi inte tycker lika om i alla fall… (Galenskaparna)
    Och ett försenat Grattis till Iza. Förhoppningsvis får ju även Hampus uppleva sin 13-årsdag om inte något akut inträffar under den drygt närmaste månaden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s