Värd varenda krona!

Det finns vissa dagar jag uppskattar vår lilla träningslokal mer än andra och inte ångrar en enda av kronorna det kostade att ställa iordning den.

Idag är en sån dag!

Regnet och plusgraderna har inte riktigt hunnit verka än så världen är fortfarande såphal. Därför fick det bli ett rejält pass i ”lokalen” för terriern idag.

Han var rolig när vi kom ut. Drog som en avlöning raka spåret till lagårdsdörren. Väl där kom han på att han kanske borde uträtta sina behov innan vi gick in. 🙂 Ingen tvekan om att han uppskattar träningen (minst) lika mycket som jag.

121229A

Mest skojträning, försök till lite klossträning men att han har bakben greppar han inte riktigt. Försökte även shejpa bakbenen i en liten låda. Det gick … sådär. Framben i liten låda – inga problem, framben liten låda – inga problem, alla fyra ben i stor låda – lite svårt, trots att det var fysiskt omöjligt för honom att bara ha frambenen i lådan. Men kul har han, och jag också.

Lite fjärr (stå-ligg) och en vittring samt position (starter) körde vi också och där är speglarna guld värda!

Dessutom körde vi snett baklängeskryp med ljud, men han är i alla fall söt och entusiastisk när han gör det. Dessutom har han fått ett bättre ”bakåtligg” i fjärren sen vi började med detta.

Säger som Uggla; fyra sekunder (film). 😉

Avslutningsvis blev det en platsliggning med störning. Jag kan ha viss förståelse för att han sjunger med i refrängen. 🙂

Rent generellt är det rätt mycket ljud nu men med den sporadiska träning vi ägnar oss åt nu så är han fullständigt toktaggad och någonstans måste det ju pysa ut. Är ganska säker på att det lugnar ner sig en del när vi kan träna lite mer regelbundet.

I övrigt har jag rensat, röjt och organiserat en del. Planerat nyårsmenyn och inhandlat ingredienser till densamma samt bunkrat drycker till mat och tolvslag. Mot alla odds så visade det sig att husse är ledig på nyår så det blir en stillsam tillställning här hemma med ett par kompisar samt en svåger. Blir nog trevligt. 🙂

4 reaktioner på ”Värd varenda krona!

  1. Eftersom vår egen husse ligger och sover just nu vill vi inte riktigt titta på filmerna, jag vet ju hur en upphetsad liten hund kan låta 🙂 – men vi vill önska gott nytt år! (Väldigt fin träningslokal ni har, förresten!)

    • Han vaknar väl någon gång hoppas jag? De är sevärda, och korta. Guldbaggegalan nästa i dokumentärkortfilmskategorin, om det finns en sådan? 😉

      Gott Nytt År till er också!

    • Den har jag ”hittat” på jobbet. Vi sålde sådana för några år sen. Karlsson skulle också gärna vilja sitta i örat, eller på något annat ställe, men vet att det är förbjudet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s