Uncategorized

JCS 3.0

Det är fullt möjligt att jag inte är klok?

Troligen behöver jag en stödgrupp?

Husse har idiotförklarat mig.

I viss mån håller jag med honom, men…

…jag kunde inte låta bli.

Jag är dessutom i gott sällskap. Dels av L som hänger med även den här gången och dels av rätt många andra blir man varse om man googlar lite. Den här gången har vi dessutom förökat oss och blir dubbelt så många på den lilla resan – vi får med oss två ”nybörjare”. Borde vi inte få provision snart?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag bör vara tacksam eller ledsen att den inte går på närmare håll? Det hade ju varit enklare att slippa långa resor och övernattningar. Å andra sidan hade jag väl köpt ännu fler biljetter?

Men oavsett vilket … jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar här till höger… 🙂

Och idiotförklaringarna kan jag leva med; det är det värt! 🙂

 

(Finns det stödgrupper för Jesus Christ Superstar-beroende?)

6 reaktioner till “JCS 3.0”

  1. Tja, ska jag bli psykiatriker måste jag ju se till att få patienter, så fortsätt du med ditt. Frågan är bara hur man gör nedtrappningsscheman för musikalberoende. En låt mindre per dag?

    1. Det får väl bli något sådant… Men första steget är kanske att de lägger ner musikalen så att jag inte längre kan köpa biljetter? Det kanske kan vara ett område att forska på? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s