Dark in Alingsås?

I Alingsås har man i rätt många år (detta var tydligen det trettonde) kört ett arrangemang som heter Lights in Alingsås. Trots att det inte är långt till Alingsås har vi aldrig lyckats ta oss dit, förrän i lördags.

Förväntningarna var rätt höga.

De uppfylldes inte…

Dark in Alingsås kändes som en mer passande beskrivning. Att det regnade under hela promenaden gjorde det inte roligare, men kompisen som var med hade traskat runt där förra året i ännu värre regn och varit grymt imponerad så det här året var väl troligen/förhoppningsvis ett bottennapp/undantag?

Nedanstående bilder är tagna ”på frihand” med min förvånansvärt kompetenta dvärgkamera eftersom det inte var läge att plocka fram finkameran och fixa med inställningar osv under paraplyet. Detta var ungefär vad som fanns att fota på 2,5 (dåligt skyltade) kilometrar. Några grejor hoppade jag över samtidigt som jag konstaterade att det var få ”installationer” jag inte själv kunnat fixa med en strålkastare, lite färgad cellofan och ett avlövat träd… Men som kompisen sa; man får nästan åka dit nästa år igen för att se om detta var undantaget?

Nåja, vi hade trevligt sällskap och avslutade kvällen med en god middag så det kunde varit värre. 🙂

Det här var faktiskt lite roligt – lysande snöflingor mitt på gatan liksom. 🙂

En reaktion på ”Dark in Alingsås?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s